Meubelrenovatie

Blaas nieuw leven in uw oude meubilair met meubels op maat

Zijn uw oude meubels toe aan vernieuwing? Verduijn Interieur is gespecialiseerd in oude meubels opknappen en renoveren. Wij realiseren een nieuwe en frisse look voor uw huis- of slaapkamer met meubels op maat in Leende en omgeving. Het is ook mogelijk om uw beschadigde meubels te laten repareren. Geef uw meubels nieuw leven door deze bijvoorbeeld in een andere kleur te laten spuiten.

Meubels op maat voor een betaalbaar tarief

Het kan voorkomen dat meubels na een aantal jaar beginnen te slijten of niet meer zo mooi waren als toen u ze kocht. Wij kunnen u helpen met een efficiënte oplossing! Vanuit onze werkplaats in Leende zullen wij uw meubels opknappen door ze te repareren of renoveren. Te allen tijde hanteren wij eerlijke prijzen. In de werkplaats zijn alle apparatuur en gereedschappen aanwezig om veilig en nauwkeurig uw meubels op maat te laten maken.

Naast het opknappen en renoveren van de meubels, kunnen wij deze ook laten spuiten. Door een nauwe samenwerking met een professionele spuiterij, kunnen de meubels voorzien worden van een mooie en frisse nieuwe kleur. U kunt kiezen uit het volledige CBM-kleurenpalet. De meubels kunnen bovendien in mat, zijdeglans en hoogglans lak gespoten worden.

De service van Verduijn Interieur

Heeft u mooie ideeën om uw oude meubels te renoveren? Of moeten er simpelweg meubels gerepareerd worden? Wij helpen u graag met al uw wensen op het gebied van meubelrenovatie. Flexibiliteit en transparantie vinden wij erg belangrijk. Daarom komen wij bij u in de regio Valkenswaard langs, voordat wij een offerte opmaken. Dit doen wij altijd samen met onze klanten.

Wij houden niet van verrassingen achteraf, niet voor u en niet voor ons. De wensen en behoeften worden tot in detail in kaart gebracht. Op basis hiervan maken wij samen met u de offerte. In deze fase leggen wij direct uit wat er nodig is om uw meubels te renoveren en hoeveel tijd de meubels maken gaat kosten. Ons bezoek en advies is geheel vrijblijvend.

Bent u overtuigd van onze werkwijze en zijn uw meubels wel toe aan vernieuwing? Neem voor meubels op maat contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen! U bereikt ons via tel. 06-33042455 of het online contactformulier.
    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht